Brandurile sunt
pasiunea noastra.

De aceea, noi tratăm fiecare brand ca și când ar fi al nostru. Cu propria identitate și comunicare. Pentru că noi dăm atenție individuală, iar asta ne face unici.

Cunoștințe extinse despre piață, acces nerestricționat la aproape toate categoriile de branduri, standarde înalte de calitate și profesionalism. Cu ajutorul acestor calități suntem capabili să dezvoltăm și să reprezentăm branduri puternice pe piața internațională.

Gelato Madre face parte din familia produselor G7 și este eticheta unui gelato autentic, produs din ingrediente 100% naturale, fără arome, stabilizatori, emulsifianți, coloranți sau agenți de îngroșare. Gelato Madre este o călătorie către descoperirea gustului tradițional, pentru a le oferi consumatorilor o experiență unică și originală.

Gelato Happiness Test

Fericirea nu o poți cumpăra. Dar oricând poți cumpăra gelato!

Și e cam același lucru, spunem noi.

Vezi cât de fericit ești, iar noi te premiem prin tragere la sorți cu gelato pentru toaaată vara. Pentru că știm că nimic nu te-ar bucura mai tare. Pentru ca înscrierea ta să fie validă, nu uita să distribui rezultatul pe pagina ta de Facebook cu hashtag-ul #GelatoHappinessQuiz.

Click aici

Laptele Maresi este cel mai popular lapte condensat pentru cafea din Austria, produs din lapte de cea mai înaltă calitate, provenit tocmai din Alpii austrieci.

Pentru a produce a sticlă de 500 ml de Lapte Maresi, este necesar un întreg litru de lapte integral proaspăt. Iar produsul final este unul natural, fără conservanți sau aditivi.

Show us your #MaresiMorningFace

Câștigă prin tragere la sorți un spumator de lapte Nespresso și Lapte Maresi pentru 100 de cafele!

Postează public pe unul dintre conturile tale de social media o poză cu fața ta de dimineață, atunci când începi ziua cu Lapte Maresi, folosește hashtag-ul #MaresiMorningFace și participă la concurs.

Vienna Ice Coffee este combinația ideală dintre cafeaua vieneză tradițională și laptele alpin autentic. O rețetă reinterpretată a clasicului ice coffee, în cele mai populare combinații.

Cu o perioadă lungă de valabilitate și împachetată într-un pahar to-go, produsele sunt gata de drum oricând, oriunde.

Taste the sound of Vienna

Câștigă prin tragere la sorți o pereche de căști JBL și Vienna Ice Coffee pentru toată vara și savurează-le împreună!

Arată-ne locul în care savurezi tu Vienna, printr-o poză cu Vienna Ice Coffee în fața unui obiectiv din orașul tău. Pune-o ca postare publică pe unul dintre conturile tale de social media, folosind hashtag-ul #TasteMyCity, și participă la concurs.

Siropurile de fructe YO vin sub formă de 10 sortimente diferite, în cele mai delicioase combinații, toate produse în fabrici ultramoderne din Austria. YO este un sirop produs din fructe coapte și zemoase. Un sirop produs după rețeta originală, de peste 60 de ani. Fără conservanți sau arome naturale, pentru că nu are nevoie.

Gaseste-ti siropul pereche

Află cu ce sortiment de sirop YO te potrivești, și poți câștiga prin tragere la sorți o bicicletă Pegas și YO cât încape!

Viața e o continuă căutare după sufletul pereche. Iar, pentru că vrem să fim acolo pentru tine, am hotărât să ajutăm și noi cum putem. Fă testul, vezi cu ce sortiment de sirop YO te potrivești cel mai bine și bucură-te de el toată vara, din partea noastră. Nu uita să distribui rezultatul pe pagina ta de Facebook cu hashtag-ul #SiropulMeuPereche pentru ca înscrierea ta să fie validă.

Fă testul, vezi cu ce sortiment de sirop YO te potrivești cel mai bine și bucură-te de el toată vara, din partea noastră.

Click aici

Finn Crisp este echilibrul perfect dintre grânele de secară integrală și aroma bogată. O combinație de savoare, confort și fibră din plin, toate într-o gustare ideală.

Pâinea crocantă de la Finn Crisp se păstrează perioade lungi de timp, menținându-și totodată aroma.

Fii crisp cu Finn Crisp

Păstrează-te Crisp cu Finn Crisp și câștigă premii care te mențin în formă!

Arată-ne pe unul dintre conturile tale de social media modul prin care tu te menții acum în formă, printr-o postare publică cu hashtag-ul #FiiCrispCuFinnCrisp, și poți câștiga prin tragere la sorți o brățară fitness Fitbit și Finn Crisp din plin.